تصویر ثابت

فروش گیتار


بسیاری از هنرجویانی که  قصد خرید گیتار را دارند و می خواهند بتازگی شروع به یادگیری کنند، می پرسند: مشخصات یک گیتار خوب چیست؟ یا بهترین گیتار چیست؟ یا …

امیدوارم مقاله راهنمای خرید گیتار را خوانده باشید.  من سالهاست به هنرجویان مبتدی مدل های خاصی را پیشنهاد می کنم.  گیتارهایی که همواره مرا در آموزش به هنرجویان کمک می کنند!

سوال های مختلفی در مورد قیمت گیتار، اصل بودن گیتار، مناسب بودن برای یادگیری، فروشگاه گیتار، مارک گیتار و … ذهن هنرجویان را درگیر کرده است. 

(3,103) دیدگاه

  1. ali

    به    بیان شده  

    به نظر شما من که 15 سالمه یکم دیر نیست؟ دوست داشتم بدونم از چند سالگی شروع کردید البته شرمنده همچین سوالایی میپرسم
    با تشکر

    پاسخ
  2. ali

    به    بیان شده  

    شرمنده استاد سوال شخصی از شما داشتم.میخواستم بدونم با اولین گیتاری که کار کردین چی بود و چند سال طول کشید که نواختن با گیتار را بطور کامل یاد گرفتید؟
    با تشکر

    پاسخ
    • آروین شهبازی

      یاماها C40. من هنوز نواختن گیتار را بطور کامل یاد نگرفتم! اما اگر پیشرفت نسبی است، بستگی به میزان تمرینات روزانه تان دارد. من در شروع یادگیری تا 5 ماه روزی 8 تا 12 ساعت تمرین می کردم. بعدها روزی نیم ساعت یا اصلا تمرین نمی کردم. مجددا برای اجرای کنسرت تمرین روزانه به 5 یا 6 ساعت رسید. نمی شود قانون مشخصی قرار داد.

      پاسخ
  3. ali

    به    بیان شده  

    استاد شنیده بودم که c70 ایرانی داخل بازار هست.نظرتون درمورد این نوع گیتار چیه؟ چه تفاوتی با c70 اندونزی دارد؟
    با تشکر

    پاسخ
    • امیر علی

      به    بیان شده  

      سلام.من یه گیتار c40 اندونزی دارم سه سال پیش با قیمت 100/000 تومن خریدم اصلا استفاده نکردم تصمیم گرفتم بفروشمش.شما مشتریشو سراغ ندارین.این شمارمه در صورت پیدا شدن خریدار پیام بذارین.
      09369538425

      پاسخ
  4. ali

    به    بیان شده  

    استاد خواستم بدونم گیتار c70 تمام نکته هایی که گفتین نشانه ی یک گیتار خوب است را دارد؟

    پاسخ
  5. hadis

    به    بیان شده  

    سلام استاد.خسته نباشین.سال نوتون هم مبارک
    استاد من علاقه ی زیادی به نواختن گیتار دارم و میخوام با کمک بسته های شما شروع کنم
    هنوز گیتار نخریدم.راستش از لحاظ مالی هم نمیتونم هی گیتارو عوض کنم.خواستم ببینم به نطرتون من چه گیتاری بخرم که هم از لحاط قیمت خوب باشه و هم اینکه نیازی به تغیرش نباشه و خوب بمونه و بشه بیشترین سبک رو باهاش زد؟ممنون میشم جواب رو به ایمیلم هم بفرستین

    پاسخ
  6. sara

    به    بیان شده  

    سلام استاد.ببخشید من واسه شروع یه گیتار تا 2
    00000تومن میخوام ایا چیزی هست؟؟؟؟

    پاسخ
  7. امیرحسین

    به    بیان شده  

    سلام خسته نباشید . وبلاگتون خیلی خوبه . یه سوال داشتم . من میخوام یه گیتاره الحمرا مدل 3F بخرم . چطوره ؟؟؟؟ آیا خوبه >؟

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

36 ÷ چهار =